Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 21:10

Ιανουάριος 2012 - Ο Κ.Σαμψών στον Ιντερνετικό Ραδιοσταθμό SFINAKIAFM

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο εκπομπές όπου ο Κωνσταντίνος Σαμψών παρουσίασε την μουσική του δραστηριότητα προσκεκλημένος στην εκπομπή "Η επιστροφή του EL PASSO" που επιμελείται καί παρουσιάζει ο Σπύρος El Passo, στον ραδιοφωνικό σταθμό SFINAKIAFM (www.sfinakiafm.com) που εκπέμπει απο την Ουάσιγκτον DC των ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Στις 12 Ιανουαρίου 2012, ημέρα πέμπτη και ώρα 9 εως 10 μμ μίλησε για τις μουσικές επιρροές του τόσο απο την Ελληνική μουσική σκηνή όσο και απο την Διεθνή και παρουσίασε κάποιες μουσικές του συνθέσεις. Οι ακροατές είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ακούσουν ανέκδοτες μουσικές συνθέσεις Λαικής Μουσικής  απο το ξεκίνημα του Κ. Σαμψών στη διαδικασία της μουσικής δημιουργίας. Επίσης παρουσιάστηκαν μουσικές συνθέσεις απο τα έργα "On Air", "Mystic Flight", "On Air.. myths and tales".

Κατόπιν επιθυμίας ακροατών και συντελεστών της εκπομπής και επειδή δεν ήταν επαρκής ο χρόνος για ολοκληρωμένη παρουσίαση του μουσικού έργου του Κ. Σαμψών, αποφασίστηκε να γίνει και δεύτερη εκπομπή αφιέρωμα την Πέμπτη 19-1-2012 ώρα 9-10 μμ.

Μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή απο το μενού Πολυμέσα, Ραδιόφωνο ή παρακάτω


DownloadΟνομαΑκουσέ τοΔιάρκεια
download
12012012-SFINAKIAFM-ELPASSO-EKPOMPI
PLAY
PAUSE
STOP
1:04:02 min


Μπορείτε να διαβάσετε το Live-Chat της εκπομπής απο εδώ

Στις 19 Ιανουαρίου 2012, ημέρα πέμπτη και ώρα 9 εως 10 μμ μίλησε για τις μουσικές του συνθέσεις παρουσιάζοντας κάποιες απο τα άλμπουμ "Escape to Freedom","On Air.. myths and tales". Επίσης παρουσίασε και στις μουσικές συνθέσεις που έκανε για τις ποδοσφαιρικές ομάδες "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ" και "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

Μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή απο το μενού Πολυμέσα, Ραδιόφωνο ή παρακάτω


DownloadΟνομαΑκουσέ τοΔιάρκεια
download
19012012-SFINAKIAFM-ELPASSO-EKPOMPI
PLAY
PAUSE
STOP
1:08:13 min


Μπορείτε να διαβάσετε το Live-Chat της εκπομπής απο εδώ

 

 

Διαβάστηκε 65642 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 13:45
Administrator

Οι διαχειριστές και οι υπεύθυνοι ενημέρωσης της παρούσης Ιστοσελίδας.

  • 1

Διαβάστε ακόμα ...